Tossal de Rus amb raqueta de neu

De fet, la intenció inicial era assolir el tossal de Rus amb raqueta de neu, però les condicions meteorològiques han fet que en 15 dies la neu hagi desaparegut completament. Per aquest motiu, els 7 participants van deixar les raquetes a casa i van arribar al coll de la Creueta. Per la carena van arribar al cim de Pla Baguet (2036). Allà es va decidir assolir el Puigllançada. El descens d’aquest primer cim, va fer passar als participants per la pleta de Rus i la barraca. Des de la collada de les Tortes, es va pujar per travessar la clotada i per la carena, més aviat un llom, es va arribar al cim del Puigllançada (2409). El vent ja feia estona que era força empipador. Per a la baixada es va anar en direcció a la Geperuda i, deixant-la a l’esquerra, es va baixar cap a la collada de les Tortes i la barraca de Rus on es va fer el dinar. Després, per la pista es va tornar al coll de la Creueta.

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72177720307161178