Punta de Rella i Bellmunt

El diumenge, 1 d’octubre, cinc persones de la UEC de Gràcia van participar a la sortida de la punta de Rella i Bellmunt. Des del veïnat de Saderra es va pujar per una pista fins al dolment de puig Castelló. A partir d’aquí, per dins l’alzinar, van arribar a la punta de Rella, on s’obre el paisatge. La carena és rocosa i presenta un parell de trams on hi ha una corda per facilitar la pujada. En arribar al coll de Gargantes, es va pujar per dins la fageda per arribar a la carena i al cim de Bellmunt.

Pel vessant nord, es baixa al coll de Hi-era-de-massa i, a partir d’aquí, un tram de pista permet enllaçar amb el camí de pujada fins al coll de Gargantes. La baixada pel camí, molt descarnat, va portar als participants a la vall, des d’on planerament van arribar al punt d’inici de la sortida.