Febrer, 2024

24Feb(Feb 24)6:00 am25(Feb 25)9:00 pmAlpinisme canals al Cadi

Més

Detalls d'activitat

Aquesta Sortida d’alpinisme hivernal es del calendari d’activitats de SAME.  Vocals coordinadors Alex  i Albert Royo

-L’itinerari i ascensions a fer el concretarem la setmana abans de la sortida  segons condicions de la neu, gel, estat dels recorreguts o canals i el risc d’allaus  i la Meteorologia prevista per al cap de setmana.

Material específic de la sortida:  Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat hivernal a fer com botes hivernals, paraneus, pals, casc, arnes, assegurador, mosquetons seguretat, cintes espress, bagues de reunió, corda  piolet i grampons i altres mes segons el tipus ascensió.  Si no en teniu el podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació.

-Si es dorm en un refugi sense guarda, caldrà dur la intendència habitual d’aquest tipus de sortides com sac, màrfega, menjar, fogonet, frontal, i altres.

-S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat escollida.

-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat C, D o temporal FEEC o altres d’equivalents.  La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d’un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

-Els NO SOCIS de la UEC  però amb la llicencia de la FEEC o equivalent hauran de abonar 5€ per inscriure’s a la sortida o activitat, segons normativa de l’entitat

-Els menors d’edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors.

-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.

-Ni la UEC Gràcia ni els vocals coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar

-Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

– El fet de participar en la sortida implica l’acceptació d’aquestes normes

El dimarts o dijous previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat.  UEC de Gràcia  c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.

Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als vocals responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos  al correu.

Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem i per a l’organització de la sortida.

Fins aviat i bones  ascencions !!

Hora

24 (Dissabte) 6:00 am - 25 (Diumenge) 9:00 pm