Desembre, 2020

20Des7:00 am7:00 pmCastell de Farners i el Rocar (Cicle Rocs i Pedres)

Més

Detalls d'activitat

 

ITINERARI: Santa Coloma de Farners (128), la Creu (163), turó dels Galls (341), Mare de Déu de Farners (387), turó del Vent (442), castell de Farners (431), font del Ferro (315), el Rocar (el Castell, la Talaia, el Diamant, la Gola, el Rinoceront, el Carall), Santa Coloma de Farners

Temps de marxa efectiva: 3 h

Desnivell: +/- 485 m

Característiques de la sortida: La pujada al turó dels Galls té uns passos de roca; la resta és, bàsicament, per camins amples i pistes tret del tram del Rocar

Cal dur: Esmorzar i dinar

Sortida amb vehicles particulars

Inscripcions; 0 € (socis); 5 € (no socis). Cal fer-les a secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com). Excursió limitada a 10 participants, per rigorós ordre d’inscripció.

Reunió prèvia: 18 de desembre a les 8 del vespre. La reunió és obligatòria per a les persones no associades a la UEC de Gràcia.

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h, al local de la UEC de Gràcia.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria. Cal tramitar la llicència temporal el dijous anterior a la sortida, com a màxim.

En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 7:00 pm