Desembre, 2023

23DesTot el diaEscalada nadalenca al Garraf 2023

Més

Detalls d'activitat

Torna la tradicional escalada nadalenca, al Garraf (zona Falconera i cantera).

Podeu triar vies equipades d’esportiva, via llarga en diferents estats d’equipament, amb i sense margallons.

Però l’important no és el què si no el com. Podeu venir disfressats d’arbre de nadal, d’angelet, de follet, de reietó, papito noel…. Qualsevol cosa menys d’escalador seriós.

Després d’escalar segurament anirem a fer unes tapes a Castelldefels.

HORA DE SORTIDA: 8h15 des del punt escollit (segons cotxe).

Grup de whatsapp per ORGANITZAR-NOS (digueu si disposeu o no de cotxe):

https://chat.whatsapp.com/FJDSkozTecFGfNJcovjERZ

Aquesta sortida d’escalada es del calendari d’activitats de SAME.  Vocal coordinador Albert Royo i Ricard Hugas

MATERIAL específic de la sortida:  Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat tant per l’escalada esportiva, o via llarga o alpina. Com peus de gat, arnes, casc, assegurador i mosquetons seguretat, cintes espress, bagues de reunió, corda  etc …. Si no en teniu el podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació al vocal de la sortida.

REQUISITS: S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat escollida. Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat C o temporal FEEC o altres d’equivalents .  La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d’un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals. Els NO SOCIS de la UEC però amb la llicencia de la FEEC o equivalent hauran de abonar 5€ per inscriure’s a la sortida o activitat, segons normativa de l’entitat. Els menors d’edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors. En cas de mal temps o manca de condicions escalarem plovent i amb un somriure de bat a bat. Ni la UEC Gràcia ni els vocals coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

El fet de participar en la sortida implica l’acceptació d’aquestes normes

El dimarts o dijous previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat.  UEC de Gràcia  c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.

Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als vocals responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos  per correu.

Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem i per a l’organització de la sortida.

Fins aviat i bones  escalades !!

Hora

Tot el dia (Dissabte)