Abril, 2018

22Abr7:00 am7:00 pmPUIG ANDREU, TURÓ DEL MALPÀS I TURÓ DE PUIGDOURE Cicle: 2 sortides als 3 monts

Més

Detalls d'activitat

PUIG ANDREU, TURÓ DEL MALPÀS I TURÓ DE PUIGDOURE

Cicle: 2 sortides als 3 monts

8 d’abril de 2018

Què és el cicle “2 sortides als 3 monts”?: “Éls 3 Monts” és una ruta que uneix el massís del Montseny amb Montserrat passant per Sant Llorenç del Munt. La proposta que us fem és un parell de sortides per cada un d’aquests massissos tot cercant els racons menys coneguts. Les sortides es faran mensualment a la primavera i a la tardor.

ITINERARI: Alzina del Sal·lari (519), Coll de Boix (875), balma del Debanadors (800), puig Andreu (753), Creu dels Alls (679), turó de Puigdoure (722), turó del Malpàs (755), coll Boix (875), Alzina del Sal·lari

Temps de marxa efectiva: 4 h 30 min

Desnivell: +/- 713 m

Característiques de la sortida: Excursió amb trams de roca i continues baixades i pujades. En l’ascensió als turons trobarem curts passos de roca que demanen posar les mans. Es visiten tres balmes obrades: la balma dels Debanadors, la balma de puig Andreu i la balma de la Calç

Cal dur: esmorzar, dinar i aigua

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h 15 min, al local de la UEC de Gràcia

Transport: vehicles particulars

Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Joan M. Vives

Reunió prèvia: 6 d’abril a les 20 h 30 min

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 7:00 pm