Maig, 2024

25Mai7:00 am7:00 pmRoc d'en Carbassa (1954)

Més

Detalls d'activitat

ITINERARI:

Coll de Port (1665), Prat Parcerís (1676), coll Virolet (1897), Roc d’en Carbassa (1955), coll de la Moixa (1720), Serrat Alt (1870) i coll de Port

Temps de marxa efectiva: 4 h

Desnivell: +1000 m

Característiques de la sortida: Sortida per camins sense dificultat, tret del desnivell. La pujada al Roc d’en Carbassa implica curts trams rocosos sense gaire problemes. El Serrat Alt és un cim de la llista dels “100 Cims”.

Cal dur: Ulleres de sol, esmorzar i dinar

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h a l’indret que es determinarà en la reunió preparatòria

Transport: vehicles particulars

Preu inscripció: 0 € per als socis de la UEC de Gràcia i altres entitats UEC; 5 € per a federats d’altres entitats i no federats.

Inscripcions: La data límit d’inscripció és el 23 de maig. A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Responsables de la sortida: Joan M. Vives

Reunió prèvia: 24 de maig a les 8 del vespre. La reunió és obligatòria per a les persones no associades.

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria, com a màxim, el dijous abans de la sortida.

Hora

(Dissabte) 7:00 am - 7:00 pm