Febrer, 2024

10Feb7:30 am6:00 pmPOST-POSADA: VOLTA CIRCULAR PEL MONTGRÒS (1.133m) - MONTSERRAT

Més

Detalls d'activitat

POST-POSADA PER PREVISIÓ DE PLUJA

MANTINDREM INFORMATS DE NOVA DATA

Disculpeu les molèsties

=====================================================

VOLTA CIRCULAR PEL MONTGRÒS (1.133m) – MONTSERRAT

Itinerari: Collbató (Vinya Nova) – Camí dels Francesos – Coll de l’Ajaguda – Canal del Migdia – Camí dels Plecs de Llibre (algunes clapes de pedra que cal passar amb pas segur, a més d’una esquerda que es remonta amb el suport d’un arbre al mig) – nova conexió amb el PR78 – Montgròs (1.133m) – Les Pinasses – l’Albarda Castellana (corda de nusos) – Camí nou de St Jeroni – Coll de Pollegons –  Clot de la Mònica – Collbató (Vinya Nova)

Distància: aprox. 17 Km

Desnivell: aprox. 1.600 m

Desplaçament: en vehicles particulars

Hora i lloc de trobada: dissabte 10 de febrer, a les 7:00h a la sortida de metro L4 Alfons X (cantonada C/Lepant/Ronda Guinardó)

Vocal: Basilio Pérez (abasilip@gmail.com)

Inscripcions: A la secretaria (secretaria@uecgracia.cat) o per correu electrònic al vocal/responsable de la sortida (abasilip@gmail.com).

IMPORTANT:  En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida pot excloure’n a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per a la sortida o que no tingui la preparació física adient.

OBSERVACIONS:  Per participar en l’activitat és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per a aquesta activitat, que cal tramitar a la secretaria de l’entitat, com a màxim, el dijous anterior a la sortida.

Hora

(Dissabte) 7:30 am - 6:00 pm