Primer grup d’iniciació

Hola! Nosaltres som els més petits. Tenim entre 7 i 9 anys i ens agrada molt la muntanya.

Ens trobem un o dos cops al mes en els quals alternem dos tipus de sortides: jocs i excursions d’un o dos dies en contacte directe amb la natura. Vine que et divertiràs molt i faràs nous amics.

Contacte amb el grup: 1ergrupiniciacio@gmail.com

Activitats

Fem excursions en tot tipus de contextos de muntanya (de baixa a alta muntanya), descobrint tota mena d’entorns naturals (boscos frondosos, roquissars, estanys i rierols, prats…) i culturals (ermites, masies, pobles restes històriques…), practicant diferents modalitats (senderisme per GR i PR, ascensions i travesses).

Escalada

Un cop l’any tots els grups tastem l’escalada, ajudats per membres de la SAME. Aprenem a fer els primers passos i vies, tot veient la importància de la seguretat. El ràpel i la grimpada són activitats que també practiquem.

Esquí

Tota la secció en pes anem un cap de setmana a practicar l’esquí de pista; ens barregem per grups de nivell i aprofitem al màxim les jornades per a lliscar per aquest fred i relliscós medi. A més a més, alguns grups fan esquí de fons, que permet descobrir de forma més pausada la tranquil·litat dels boscos nevats.

Activitats d’estiu

El primer grup fa colònies, combinant excursions, jocs i tallers.

El programa amb les activitats el trobareu en el llistat de documents per descarregar.

Altres

Durant les sortides de tot el curs es porten a terme activitats complementàries com són:

– Orientació (jocs, curses…)
– Acampada, bivac
– Visita a coves
– Banys des del mar a estanys d’alta muntanya